Logo del centre cívic
Novetat!!
'TALLER FANZINE / COLLAGE' MEMÒRIA ROJA
Logo de l'activitat 'TALLER FANZINE / COLLAGE' MEMÒRIA ROJA

Dijous 20 octubre de 16.30 a 19 h

20 d'octubre de 2022

Espai: Aula

Un fanzine és una publicació de baix cost, creada per fer circular una opinió o una informació que els/les autor/es necessiten expressar. S'acostuma a distribuir de manera limitada sense pretendre treure'n un benefici econòmic. En el taller, crearem un fanzine col·lectiu sobre la postguerra espanyola utilitzant la tècnica del collage, l'escriptura, el dibuix... qualsevol pràctica artística serà benvinguda. Cada participant s'endurà a casa una còpia del fanzine col·lectiu. A càrrec d’Àurea Estellé Alsina, activitat dins l’exposició ‘Memòria Roja’

Preu: Gratuït

Dijous
20/10/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud