Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ACCIONS D'ART)

Novetat!!
'L'ART A L'AULA'
Logo de l'activitat 'L'ART A L'AULA'

Dijous 6 octubre de 19 a 20 h

6 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'actes

Parlem sobre quin és el paper de l’art a les nostres aules? Ens plantegem com introduir-lo en el ‘nostre dia a dia? Simulem un taller a temps real? Mestres i persones interessades en la didàctica de l’art: us fem una proposta teòrica i pràctica per acompanyar-vos en aquesta experiència creativa i omplir-vos de recursos per apropar l’art a les aules. A càrrec de Koala, art for kids

Preu: Gratuït

Dijous
06/10/2022
Novetat!!
'TALLER FANZINE / COLLAGE' MEMÒRIA ROJA
Logo de l'activitat 'TALLER FANZINE / COLLAGE' MEMÒRIA ROJA

Dijous 20 octubre de 16.30 a 19 h

20 d'octubre de 2022

Espai: Aula

Un fanzine és una publicació de baix cost, creada per fer circular una opinió o una informació que els/les autor/es necessiten expressar. S'acostuma a distribuir de manera limitada sense pretendre treure'n un benefici econòmic. En el taller, crearem un fanzine col·lectiu sobre la postguerra espanyola utilitzant la tècnica del collage, l'escriptura, el dibuix... qualsevol pràctica artística serà benvinguda. Cada participant s'endurà a casa una còpia del fanzine col·lectiu. A càrrec d’Àurea Estellé Alsina, activitat dins l’exposició ‘Memòria Roja’

Preu: Gratuït

Dijous
20/10/2022
VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'CIAN, MAGENTA I GROC'
Logo de l'activitat VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'CIAN, MAGENTA I GROC'

Divendres 4 de novembre de 19 a 20 h

4 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Els tres colors primaris, el cian, el magenta i el groc. Aquest és el punt de partida, la proposta creativa d’inici que fan des del Traç per a aquesta exposició col·lectiva. Un nexe que articula els diversos llenguatges individuals de l’alumnat, traçant una idea conjunta on conflueixen diversitat de posicionaments, de plantejaments creatius i múltiples enfocaments. Una suma d’individualitats en un projecte conjunt amb els colors com a detonant de tot el procés. A càrrec dels alumnes de l'escola Traç, centre d'art.

Preu: Gratuït

Divendres
04/11/2022
VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'MEMÒRIA ROJA'
Logo de l'activitat VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'MEMÒRIA ROJA'

Dijous 8 de setembre de 19 a 20 h

8 de setembre de 2022

Espai: Sala d'actes

El projecte busca recuperar la memòria i donar veu al patiment del bàndol republicà, brutalment represaliat durant la postguerra. Basant-se en testimonis i investigació històrica, l'artista denuncia la violència que es va exercir contra la població per exterminar allò que la dictadura anomenava el “gen roig”. També pretén reivindicar la memòria del barri mitjançant una instal·lació participativa que emula el moviment #Jotambé, recollint relats de famílies republicanes. Que la història l'escriguin ara els vençuts. A càrrec d’Àurea Estellé Alsina, exposició inclosa al circuit Temporals.

Preu: Gratuït

Dijous
08/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud