Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ACTIVITATS FAMILIARS)

Novetat!!
MUSEU DE QUADRES SONORS
Logo de l'activitat MUSEU DE QUADRES SONORS

Dimarts 5 de juliol de De 18 a 19.30 h

5 de juliol de 2022

Espai: Sala d'actes

Com dibuixaries un so agut? Com representaries això que escoltes? Un quadre sonor és el resultat visual obtingut a partir d’una inspiració sonora. Els sons ens inspiren textures. Els colors i les formes ens inspiren melodies. Museu de Quadres Sonors és un espectacle-taller per a tota la família, on junts podem explorar les qualitats del so mitjançant l’expressió plàstica. A càrrec de Cia. La Curiosa *Activitat familiar recomanada per a infants a partir de 5 anys acompanyats d’adults.

Preu: Gratuït

Dimarts
05/07/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud