Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ACTIVITATS FAMILIARS)

PAPAGENO I PAPAGENA
Logo de l'activitat PAPAGENO I PAPAGENA

Divendres, 19 de febrer de 18 h

19 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Hi havia una vegada un príncep que es deia Tamino que acabava de salvar-se de ser devorat per una enorme serp mentre passejava pel bosc... Què en sabeu d’aquesta història? És aquella en la qual també hi surt una reina malvada, una princesa anomenada Pamina, una flauta màgica i els nostres protagonistes: Papageno i Papagena. Ells seran els encarregats d’explicar-nos aquest conte i de cantar-nos les melodies més boniques d’aquesta gran òpera de W. A. Mozart: La Flauta Màgica. Ens hi acompanyeu? A càrrec de Barcelona Clàssic Concert *Aquesta activitat format part del cicle Música de Cambra

Preu: Gratuït

Divendres
19/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud