Logo del centre cívic
VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'MEMÒRIA ROJA'
Logo de l'activitat VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ 'MEMÒRIA ROJA'

Dijous 8 de setembre de 19 a 20 h

8 de setembre de 2022

Espai: Sala d'actes

El projecte busca recuperar la memòria i donar veu al patiment del bàndol republicà, brutalment represaliat durant la postguerra. Basant-se en testimonis i investigació històrica, l'artista denuncia la violència que es va exercir contra la població per exterminar allò que la dictadura anomenava el “gen roig”. També pretén reivindicar la memòria del barri mitjançant una instal·lació participativa que emula el moviment #Jotambé, recollint relats de famílies republicanes. Que la història l'escriguin ara els vençuts. A càrrec d’Àurea Estellé Alsina, exposició inclosa al circuit Temporals.

Preu: Gratuït

Dijous
08/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud