Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERTS)

CONCERT LÍRIC
Logo de l'activitat CONCERT LÍRIC

Dimecres 6 de juliol de 18.30 a 20 h

6 de juliol de 2022

Espai: Sala d'actes

Escoltarem àries antigues, romàntiques i del bell' canto, així com lieder i cançons i formacions de cambra de compositors com Vivaldi, Bellini, Puccini, Donizetti, Verdi... A càrrec dels alumnes de Musicart Sarrià i l’Estudi de cant AMN

Preu: Gratuït

Dimecres
06/07/2022
DUO REAFINA
Logo de l'activitat DUO REAFINA

Dijous 7 de juliol de 20 a 21 h

7 de juliol de 2022

Espai: Sala d'actes

Et convidem a aquest recital d’estiu amb un recull de peces variades amb una sonoritat irresistible a l’oïda. La tria de les peces en qüestió té com a objectiu alternar allò que és conegut amb la divulgació del que no ho és tant, del que és proper, com compositors de la nostra terra, i del que no ho és tant, com per exemple compositores del continent americà. Una combinació de peces composades per a emocionar i delectar. A càrrec de Duo Reafina (Georgina Muntadas, violí i Rafa Roca, piano)

Preu: Gratuït

Dijous
07/07/2022
TROBADA DE NIT
Logo de l'activitat TROBADA DE NIT

Dimecres 29 de juny de 20 a 21 h

29 de juny de 2022

Espai: Sala d'actes

Enguany el Cor Trobada presenta un repertori variat amb clàssic i modern en que es presenta la temàtica de la nit amb totes les seves facetes. A càrrec del cor Trobada, dirigit per Óliver Carrasco

Preu: Gratuït

Dimecres
29/06/2022
VIII CICLE DE DONES COMPOSITORES: EL LIED EN FEMENÍ
Logo de l'activitat VIII CICLE DE DONES COMPOSITORES: EL LIED EN FEMENÍ

Divendres 1 de juliol de 20 a 21 h

1 de juliol de 2022

Espai: Sala d'actes

Amb aquest concert ens proposem donar veu a les dones, a compositores gairebé desconegudes o oblidades. Amb un format explicatiu i divulgatiu, farem un recorregut pels segles XIX i XX i per diversos països, repassant la trajectòria i obra de compositores com Lili Boulanger, Alma Mahler, Clara Schumann o Fanny Melndelssohn. A càrrec Laia Frigolé, soprano i Lamia Bensmail, piano Cicle organitzat per l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Preu: Gratuït

Divendres
01/07/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud