Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

ITINERARI 'EL PARALELO AGRADECIDO'
Logo de l'activitat ITINERARI 'EL PARALELO AGRADECIDO'

Dissabte 22 octubre de 10 a 13 h

22 d'octubre de 2022

Espai: Carrer

Professor/a: CARRERES GALDÓS, MERITXELL

‘¡A la guerra! el Paralelo agradecido’ és la frase que els empresaris teatrals deien, ja que arrel de la Primera Guerra Mundial el Paral·lel es converteix en la via europea més important dels espectacles: teatres, cafès i cabarets que el van convertir en un espai mític arreu d’Europa. Són anys on vedettes, prostitutes, espies, pistolers i obrers conviuen en una Barcelona convulsa i efervescent.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/10/2022
Novetat!!
ITINERARI 'L'OMBRA DEL 39'
Logo de l'activitat ITINERARI 'L'OMBRA DEL 39'

Dissabte 8 octubre de 10 a 13 h

8 d'octubre de 2022

Espai: Carrer

Aquesta ruta ens porta a un període incòmode de la nostra història, però amb una òptica inusual: de dona, de barri i de postguerra. Explicarem els anys del la postguerra a barris com les Tres Torres i Sant Gervasi, que es van transformar en macabres ombres de sí mateixos. S’instaurà un nou règim, el de la rancúnia, la fal·làcia i la venjança, ben disfressat sota els vels i les misses. L’adhesió als victoriosos es demostrava amb l’odi a les perdedores, que havien de ser castigades físicament, però també deshonrades, maleïdes i despullades del seu relat. A càrrec de Sònia Fernández de ‘Viaje a la Barcelona secreta’.

Preu: Gratuït

Dissabte
08/10/2022
Novetat!!
ITINERARI FAMILIAR 'CONSTRUINT BÀRCINO'
Logo de l'activitat ITINERARI FAMILIAR 'CONSTRUINT BÀRCINO'

Dissabte 17 de desembre de 10 a 12 h

17 de desembre de 2022

Espai: Carrer

Voleu descobrir en família com era la Bàrcino romana? Sabeu si encara queden vestigis d’aquell passat romà. Us donarem un mapa de la ciutat romana de Bàrcino per anar descobrint com ha anat evolucionant en el temps i tot el que va aportar a la construcció de l’actual Barcelona. A càrrec d’Irma Puebla de Petitour

Preu: Gratuït

Dissabte
17/12/2022
RUTA LITERÀRIA 'OBSERVADORS DE LA REALITAT'
Logo de l'activitat RUTA LITERÀRIA 'OBSERVADORS DE LA REALITAT'

Dissabte 5 de novembre de 10 a 13 h

5 de novembre de 2022

Espai: Carrer

Aquesta passejada literària prop del passeig de Sant Gervasi i el passeig de la Bonanova pretén ser un recorregut pels llocs on van viure els seus protagonistes: el poeta i prosista Marià Manent i Joan Perucho, la discreta novel·lista Carmen Laforet, el gran Josep Maria de Sagarra, l’artista i amic d’artistes Jaume Pla, l’assagista Maurici Serrahima, Carles Riba i Clementina Arderiu, José Agustín Goytisolo, J.V.Foix, Josep Carner... Tots ells observadors de la realitat i dels carrers i places on van créixer i viure.

Preu: Gratuït

Dissabte
05/11/2022
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud