Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

Novetat!!
ARQUITECTURA QUE CURA
Logo de l'activitat ARQUITECTURA QUE CURA

Dissabte, 13 de febrer de 10 h

13 de febrer de 2021

Espai: Carrer

Professor/a: CARRERES GALDÓS, MERITXELL

Quan Domènech i Montaner va elaborar el projecte de construcció de Sant Pau, imperaven a Europa els principis higienistes. Això es va fer palès tant en el càlcul de metres quadrats que havia de tenir cada pacient, com en la importància de la llum natural, la presència dels jardins o els materials emprats per mantenir la millor profilaxi. Arquitectura que cura, arquitectura que enamora. Sant Pau és avui el Recinte Modernista més gran del món. *Aquesta activitat no inclou el preu d’entrada al recinte, que va a càrrec dels participants.

Preu: Gratuït

Dissabte
13/02/2021
Novetat!!
CREAD(ON)ES 'BARCELODONA'
Logo de l'activitat CREAD(ON)ES 'BARCELODONA'

Dissabte, 6 de març de 10 h

6 de març de 2021

Espai: Carrer

Professor/a: CARRERES GALDÓS, MERITXELL

Les dones sempre han estat presents encara que silenciades. BarceloDONA és una de les moltes rutes que es podrien fer a Barcelona on la dona en serà la protagonista. Hem triat un grup de dones que van protagonitzar petites-grans històries de la història de Barcelona.

Preu: Gratuït

Dissabte
06/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud