Logo del centre cívic
Novetat!!
LA FE... - XII CICLE DE MÚSICA RELIGIOSA
Logo de l'activitat LA FE... - XII CICLE DE MÚSICA RELIGIOSA

Divendres, 16 abril de 20 h

16 d'abril de 2021

Espai: Sala d'actes

El violoncel·lista Daniel Claret ens presenta aquest concert on relaciona les obres del compositors Bach i Kurtág. Ens parla d’un vincle invisible, de com l’espiritualitat es viu i es manifesta de manera absolutament personal en cada individu, i alhora, aquesta dimensió ens uneix a tots en un lloc imaginari, però al mateix temps ben real. Us convidem a trobar-vos-hi, a connectar-hi gràcies a les músiques, tan distants en el temps però properes en el fons, de Bach i Kurtág. A càrrec de Daniel Claret (violoncel)

Preu: Gratuït

Divendres
16/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | C/Diputació 185. Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC PERE PRUNA

Ganduxer , 130
08022 Barcelona
934186537
ccperepruna@ccperepruna.cat

Logo Miram Cloud